Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Casa dvije ili po potrebi vise kisele vode sedmicno rijesi taj problem
hitno trazim dilera za magnezij poruke u inbox molim
Kinezi jeli rizu i zivili 100 godina, a danas imamo sve uslove i svima neprestano sve fali...
Đe piše da su živjeli sto godina?
Pa na smrtovnici, dje ce pisati, cuj? Nisu svi, samo ovi iznad 99 godina...
Nedostatak magnezijuma u organizmu moze se nadoknaditi zdravom izhranom ali nikako tabletama
Nikad nisam cuo da se alkosi zale na nedostatak nekog vitamina ili minerala. Vjerovatno u toj rakiji imaju svi potrebni dnevni sastojci.
Bosanci nece ovo volit cuti ili citati; probaj jedan period, mozda sedmicu ili dva, bez psenicno brasno/sastojci sa glutenom (i miljecne proizvode zbog zeludaca) i vidi ako se osjecate bolje.
Znaci; izbjegavas hljeb (moze bez psenicno brasno naravno), tijestinu, kolace itd. Budes malo uporan i vidis ako ima razlika ikakva
Koji si ti vanZemljak?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja pijem 700mg dnevno magnezija. Ali treniram dosta...