Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto se je ofucala... Hm....
Nije s njom sve u redu dok ona Sebiju hvali ... !!!
Pricajte sta zelite ali je cinjenica da Sebija je preporodila KCUS u tehnologiji,kadru i procedurama. I polako postaje medicinska ustanova koja se moze nositi rame uz rame sa vodecim ustanovama u regionu. A prije nje je bila obicna, oronula kantonalna bolnica, kakve postoje u svim kantonima.
@moja_tetka KCUS prvo treba UKC u Tuzli dostić
Ma kakva Tuzla,mama ti je tetka seljacicu jedan.Skrivate podatke o umrlima i komplikacijama,ne radi vam mjesecima linearni akcelerator,a krijete i od bolesnika da ne dobivaju uslugu.Sebiji novinari napravili proteste sto su Sanko i Faris sve pokrali i unistili,aparat od 20 g se pokvario a nije zanovljen.Ne seri papak.
Ovo je jos jedan pokazatelj da KCUS-u napreduje,ide u pravom smjeru zahvaljujuci spisobnom menadzmentu i uposlenicima.Bravo
@fbUser1570037970 Ne znam zasto ti daju minuse kad si iznio ciste cinjenice. Nisam glasao za SDA, ali sam realan, Sebija je zlatne ruke.
Iskrene cestitke!