Razlozi neobjašnjivog umora
9
Umorni ste? Probajte sa suplementima željeza
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Konsultovati se sa doktorom, sramota je da jedan portal objavljuje ovakav tekst, a da nigdje ne navode da se prije pocetka uzimanja preparata MORA konsultovati sa lijecnikom. 2. Ne moze se nivo zeljeza u organizmu odrediti najobicnijom analizom krvi. Treba se analizirati krv i na to koliko je zeljeza deponovano u jetri (jer iz jetre salje dalje u organizam), a to nasi doktori rade samo kad ih natjerate da vam daju uputnicu.
Nije frka za zeljezo imam ja u zalihama
Bolest ze zove \'\'depresija tijela\'\'. Više o tome na linku: http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=69907&p=7405306&hilit=mobbing#p7405306
http://www.youtube.com/watch?v=wLKZ-O6h0xY&feature=related pozzzzzzzz!!!!