Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su glupace. Muciti se radi toga da li ce je neki lik pogledati dok je u stiklama :s! Navuci bona starkice,baletanke, mokasinke, ako ce te voljeti voljeti ce te takvu kakva si a ne zbog stikle.
Mogu oni diktirati,do tebe ja da li ces se uklopiti u sliku dizajnera da svi izgledaju isto ili ces biti malo drugaciji.
T.I. Napade podobro sve zenske haha =) Ma haj nek si,sto kaze narod,da se malo našalimo :P
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nosite walkmax štikle... Samo u topshopu ;)
Ja se puno krećem i udobnost mi je najbitnija tako da me štikle nisu niti ikad zanimale niti su dio mog stila, ali tko voli neka izvoli. Od pomisli na žuljeve i čukljeve me odmah stegne, znam par žena koje se pate s time, ali i dalje ne odustaju od štikli, ne razumijem što je toliko loše u ravnoj obući, ali dobro, svatko svoje..
jeftina, neudobna obuca "made in china".... jos ako zena ima vecu kilazu, onda su bolovi zagarantovani........
_"Mortonov neurom zahvata živac među nožnim prstima, razvija se fibrozno tkivo koje pritišće živac i izaziva bol. Oni koji imaju to stanje opisuju ga kao raspon neugode od osjećaja da imaju kamenčić u cipeli pa sve do boli usporedive s hodanjem po žiletima." Sve se vraća, sve se plaća. Nikad mi nije bilo jasno zašto ih nose. Pa i slijepac vidi da se noga ne osjeća ugodno niti udobno. http://www.adelaacanski.com/2015/04/business-day.html
Prva stvar koju dobar dio muške populacije treba da shvati je da žene ne rade sve u svom životu da bi udovoljile muškarcima - pa tako ni nošenje štikli nije isključivo s ciljem da bi muškarcima bile seksi. Druga stvar je ta da postoje čak i radna mjesta koja nalažu nošenje visokih potpetica i da štikla ne znači nužno i prazna ženska glavica. I posljednje - postoje ITEKAKO udobne štikle.
Ja zene naj vise cijenim kad se nabiju na nesto drugo a ne na stikle! Sto se mene tice mogu i bose...
A koje to radno mjesto baš zahtjeva? Mislim na legalna haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što bi im bilo udobno, kad mogu da se pate..
Vala mene isto noge stalno bole,ali mene boli uvo za sve,ja volim u stiklama trckarati po kuci,pogotovo kad je noc,onda namjerno lupam od parket da probudim zgradu =))
Luna ima dobrih zenskih savjeta za podijelit haha =)
Ja sranja u Ruandi
Snimao svoju zenu dok je ona prdila a sad imaju veliki problem zbog toga:! https://www.youtube.com/watch?t=17&v=vWuoNOq8RUw
Strašno, da čovjeku krenu suže na oči.
http://mondo.rs/a796248/Mondo-TV/Mondo-TV/Mimi-Mercedez-Mile-Kitic-je-legenda.html