Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasna jedna stvar. Neka starica u Kolumbiji ima 82, a u sebi ima fetus star 40 godina. To znači da je prije otprilike 42 godine ostala trudna. E ko je sad 26 godišnja Marokanka iz sela blizu Kazablanke?
seljanka.
ona je bila babica :p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majko rodjena najezio sam se...
SubhanAllah!
E nisam procitala ovakvu glupost odavno, Klix aferim
Bože me sačuvaj...
I bas kad pomislim da ne moze biti nista vise na ovom svijetu za sta nisam cuo kad ono prc!
Uglavnom, tako je nekako bilo.
hahaha deda fulio
ma to je do tvrde vode! :D malo cilit-beng-a i to je to! :D
jbg obdaren dedica bio bang beng lucky luck :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čekaj... bila je trudna prije 40-ak godina, trebala se porodit, ali nije... i nikome ništa?! Dafuq
bila baba radodajka i neki joj klipan razbije djetetu glavu pa od tad tako stoji
2013 god. - 1955 god =58 godina 82 god. starici - 40 godina star fetus =42 godine "Marokanka Zahra Aboutalib iz sela u blizini Kazablanke imala je 26 godina kada je zatrudnila." E je** ga KLIX, naučite makar sabirati i oduzimati ili je ova vijest stara 16 odnosno 32 godine
Ne kontam da neko moze biti tolko zatucan da se ne zapita gdje je TO dijete koje ONDA NISAM rodila!!!
Joj povraticu
ma, daj, cuj trebalo da rodi, prestali bolovi i 40 godina ona normala zivi s tolikim stomakom??? mislim, to je bila beba pred porod, znaci stomak je moralo da bude ogroman (barem je moj bio!) i nou cens da bih izdrzala s njim jos 40 dana, a ne 40 godina... plus da se svo to vrijeme ne zapita sta je s tim djetetom, sta joj se u tijelu dogadja?! bogte, zub me zigne, ja trcim da vidim sta je... nevjerovatno... kako je njeni nisu natjerali kod doktora, kad ona eto ne upraca da treba ici??? ima li iko tu normalan???
Na prvu sam pomislila da je nosila fetus od 2 do 3 mjeseca, pa ajde de, nije osjetila (možda)... Ali da je toliko dijete nosila u sebi okamenjeno 40 godina... uh.. jadnica i jadno malo stvorenje, što je tako tužno završilo...
Sve novosti mogu biti zanimljive ali ovu su bas mogli ostaviti za sutra ujutro.
Vala jesu. Uhvati me grč u stomaku od čitanja..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo me podsjetilo na jednu epizodu iz south parka..
Dobar xD