Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
commi volim te i nacin na koji se izrazavas, ima li sanse za kaficu?
COMMI OPLODI ME
...šta radi čak noris kad sretne commija...upiše se u SKJ...
... commiju ne treba funkcija načelnika... jer svi načelnici... su već... commi... commi uspješno nadvladava i nokautira bez problema vrijeme i prostor...
Obje žene su u tridesetim godinama\" ( al su majka i kcerka)
Da li ovo znači da će sada ta osoba sebi roditi i kćerku i polusestru???
...commija za načelnika :)
pa jbt.. ovo ko Matrix i multiplikacija Agenta Smitha... pa s kim cu ja sad pricat...ne mogu ja pricat sa sve cetvEricom..; nema me toliko.. ja sam samo ja, sam, unikat. ...I am the One!
... commi je klix... commi je commi.ba... commi je everything... u svemu ima tračak commi-ja... :)
...ja sam pravi commi...
...ja sam pravi commi...
...dakle, cijeli klix je commi...commi-x.ba ? :)
jedan, dva, tri, cetiri, izgubljeni, ima nas jos
... stvarno nas je trojica. :D Bilo kako bilo commi, od ovog \"trećeg\" klona možeš da očekuješ zaYebanciju ali ništa nisko... hoću da te zaYebavam jer si LIK i ikona klix-a... ali sve ima da bude fer! ;) :)
...hehe, lažnjak kako ide? :)