Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanabis nije lijek, isto kao što bilo koja aktivna metoda nije lijek. Bolest se ne liječi. Vakcina, droga, ulje, prah, čaj, ljekovita biljka, tablete...nijedno nije lijek. Samo treba prestati jesti vještačku hranu. Onda vam i neizlječive bolesti poput alergija nestanu. Nemaju veze sa imunitetom, a i da imaju, imunitet ovisi od hrane, i naravno drugih osnova (kretanje, spavanje, higijena, sunce, stil života).
Proslijedi broj dilera, vidim ima kvalitetnog
fatmacija je ušla i u udruženje, ja sam se izliječio kanabisovim uljem! kanabis nije droga kanabis je lijek!
Ne lijeci, ali pomaze sa simptomima, isto kao sto ne lijeci ni rak. Konkretno imam problem sa glaukomom i koristim antiglaukomske kapi i tablete za ocni pritisak, ali sve ih TEZE I TEZE NALAZIM U APOTEKAMA?! Naucno je dokazano da marihuana smanjuje ocni pritisak! Pa kad ste vec nesposobni da nam obezbjedite regularne lijekove, dajte nam barem ove koji se mogu uzgajati!!!
marihuane na svakom cosku...treba to legalizovati...da i drzava ima koristi a i turizam bi ojacao...ovako samo stranacki policajci u civilu profitiraju preko svojih dilera...
Samo mi nije jasno ovo u naslovu,pomaze li u lijecenju?Cemu to kada je svjetski dokazano da lijeci!