Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam. Samo, smjesno je sto ove iste djevojke sjede po 4 sata svaki dan na nargili. Nargila je jos gora od cigara plus ih ne ciste detaljno i cesto koliko bi trebali.
Još kad je u golfu dvici (ili bilo kojem drugom autu) zadudumi a djeca mu pozadi, na čelu bi mu je ugasio.
Samo da cigaru zapalim jarane , e de sad pričaj 😀
nisam pušač al sam protiv zabrane
a zašto idete na mjesta gdje se puši ako vam toliko smeta, jel vas neko tjera, ni ja ne idem na mjesta gdje je zabranjeno pušenje najjači su mi ovi kaze otiso u kafić ugušio se i usmrdio od dima, pa ti onda idi u slastičarnu na kolače, za takve i nije kafić
Kao što su pisali i pričali da šoping centri koji su se izgradili neće raditi jer se tobože ne može tamo u kafićima popiti piva ili ti ga alkohol ,a vidimo da su isti ti centri puni,tako je i sa zabranom pušenja u ugostiteljskim objektima.Ljudi će izlaziti opet na kafu jer majka mu stara pa može se valjda sat dva bez te cigare.
Uvesti zabranu u svim kafićima i restoranima.Čovječe izađem na večeru sa strancima svaki put propadam u zemlju od stida.Fumaraju oko tebe smrdiš ko da si bio u dimnjaku.Zabraniti one šiše ispod 18 godina a majkama sa djecom zabraniti ulaz posebno.Eto ja zapalim po nekada ali i to samo na vlastitom balkonu.Ne želim nikome da smetam a posebno me nerviraju roditelji sa djecom koji izađu iz kuće da bi sjeli sa njima u zadimljeni kafić.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Pusac sam ali podrzavam zabranu pusenja na svim javnim mjestima!
Uvlačiti dim i otrove u organizam je najgluplja stvar koju čovjek može raditi samome sebi, kako bi dobio rak u jednom jedinom zivotu.
prve dvije slike bas ilustrativne: dvije trecine sarajki zavijene i polovina sarajlija bradonje :)
Zakon da se zabrani pusenje u javnim ustanovama, restoranima koji sluze hranu i javnim mjestima gdje imaju pravo da borave djeca do 16 godina starosti. Ovako je glasio prvobitni zakon u razvijenim evropskim zemljama koji je kasnije doradjen i poostren.
Ništa dobrog u duhanskom dimu.
Ovi prije sebe ubiju od muke kad vide nekog da zapali cigaru.
Prestane čovjek pušit, ali cigare nikad
Svi pusaci nek mi ga se dobro napuse i djeca njihova od mene toliko manje ce im stetit moj kuronja nek nikotin kojim im babe i majke truju