Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li da se rješite depresije? - Ma, ne žeeeeeliiiiiim.
zar nije sve med i melo u RS
Koji debilni tekst i naslov koda toga nema kod nas u federaciji.. Ooooooooo
Naskodile im obecane vece plate hahahhaah
Dragi moji sugradjani. Ankcioznost, stres, depresija, nervoza, su svjetski problem. Nema nikakve veze sa rs-om ili srbima. Ljudi podignu kredit, poslije treba vratit. Stres nam je nametnut sa modernim i brzim tempom zivota.
Nije čudno što se to dešava. Narod prošao rat i sve golgote koje ga prate. Umjesto da bude bolje, ono svaki dan gore. Djecu nam ubijaju i niko ne odgovara za to. Nikad ne znaš ko je slijedeći na redu. Stalni strah, nemaština i bombardovanje lošim vijestima. Ko bi tu ostao normalan?!
Pa nece im se javiti dodik ili izetbegovic normalno da napaceni narod se javlja
Kako ce im pomoci.ljekari sa laznim diplomama? Moze biti da im bude jos gore?! 😒
@Libertino Ma kad dodjes kod ljekara on mene pita "joj sta vise da ti propisem, hoces ovo ili ono?".
Mi u Sarajevu uživamo u nargilhani i slušamo muziku kakav stres ba