Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me da se to njima desava ,jer oni su bas oguglali na prljavstinu i pesinluk
Neću da vakcinišem svog miloša jer će dobiti autizam i neće moći da bude upravnik logora.
@Psorijaza moze zavezane ljude klat ! sta fali !
tacno ovim krmozderima treeba sprovesti vodu do kuce.
@AntiCommieAndChetnik Hahaha ma puni druze i treba se jėbati, sex je zdrav.Punim i ja redovno vlahnje i balijke i Hrvatice.Al brate kakva metropola Sarajevo? Pa vi nemate ni gradski prevoz da je dobar, smrde oni tramvaji ko kad prodjes pored ciganske kuce.Zagreb, Split, Beograd, Novi Sad, Ljubljana, Bukurest to su ti balkanske metropole.
Djikanska posla
I kad mi neko kaže, Bosanci glupi. Da, Bosanci ali pravoslavne vjeroispovjesti. Brukaju i Bosance, a i Srbijance. Veće mrake od njih nema.
Raspad sistema u tzv RS, gađaju se zoljama, ogrezli u bolestima, diktator pod sankcijama, Igor Dodik seksualni rob vladike, djecu ubijaju, uvode srednjoškolcima vjeronauku, svi im 'velikani' imaju pečate iz Haga... totalni haos.
Vid mu glo0ve Hamo.Ima li vode jarane u metropoli.Kako vas sluzi gradski prevoz? Kad ce korida u Cevljanovicima? Glavni dogadjaj tokom godine u FBiH.Ide li se na shisu?
Ako želite promjene glasajte za prim.prof.dr.mr. Mirsada Hadžikadića. U centar svakog svog društvenog djelovanja stavlja nauku, razvoj i izvrsnost. Ključne oblasti ekspertize dr. Hadžikadića u kojima ima više od 30 godina radnog iskustva su informacione tehnologije, uključujući akademska i industrijska zaduženja. Njegovo istraživanje obuhvata oblasti analitike, kognitivnih nauka, medicinske informatike i kompleksnih adaptivnih sistema.