Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO ZAVARIT GUZICE JARANI MOJI
Ima i u kini pametnih poteza. A i struja je jeftinija.
ne znam vala koja struja moze natjerati elton johna da se predomisli
Ovi kinezi skroz ludi ,uštekaju pederu struju u pakaš i tako ga karaju u mozak !!!
ssamo da ih prikljuce na 220 vati!!!!
sto bi reko crnogorac:čoče,a što izjebasmo ove pedere.
gledam po dislajkovima ima i u nas potencijalnih
China successfully cures homosexuality with electroshock therapy http://satirelife.com/index.php?id=224
Ima lijeka i za njih... Lijek se nalazi u najboljoj knjizi na svijetu, a svi znate koja je to knjiga!!!! AE!!!!
Po količini mržnje prema gayevima, Bosna je daleko od zapada. Živi krkanluk, seljakluk i nekultura, ali eto, pobogu, nemoj nam samo našu Bosnu dirati i njene Bosance koji su "najpametniji", "najtalentovaniji", "najpismeniji" itd. Ne postoje bezveze vicevi o bosancima.
korisnički nalog 5 Gurnem ga tvojoj staroj.
Hehehe kakvi su luđaci ovi Kinezi..
ISIL-ovci ih bace sa visine, pa ako padnu izliječili su se, a ako polete- nisu se izliječili. Prilično kontroverzan tretman. Šalu na stranu. Homosexualizam uopće nije bolest!
mirrorce tako i je najbolje.
No komment..
Kad ne shvataju problem onda samo ubi, bombarduj, udaraj, samaraj i elektro sokiraj Nekada su nekadasnji moderni ljekari na isti nacin lijecili vecinu psiholoskih poremecaja i bolesti pa su izumili tabletu da to radi na 'human' nacin. Homoseksualizam je bolest koja se nece moci izljeciti bez shvatanja uzroka i sustine problema... Kako danas gledamo na nacine lijecenja iz proslosti i smatramo ih primitivnim (govorim o modernoj medicini a ne tradicionalnoj medicini) tako cemo i sutra gledati na danasnji vakat i smojati se sami sebi, modernost je subjektivnost sadasnjeg, svakodasnjeg vremena