Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako izgleda posjeta ginekologu u BiH: Tesko cete dobiti termin, jer niste trudnica, ne boli vas, dosli ste samo na rutinski pregled. Dobit cete termin za 3 mjeseca( kad zbog dana u ciklusu ne mozete doci). Ako dobijete pogodan termin, e onda ce vam uglavnom dati vaginalete, pa da dodjete kad zavrsite s njima. Kad zavrsite s njima, eto, opet ne mozete jer su oni dani u ciklusu...
Svaki muskarac koji stalno cese muda ima HPV.
@ ZeljezniMacor nööööö nego ima sifilis i gonoreju, istina hpv muskarci prenose zenama i uglavnom zbog njega i fasuju karcinom grlica materice. Zato ti se lijeci i vodi racuna o svom zdravlju da bi i ona bila zdrava. haja
Vidim da "strucnjaci" pucaju minuse. Pa lijepo muda u ruke i pregledajte da li ima bradavica i da li vam je merak kad se cesete oko njih. Ne pomaze ni zastita, samo apstinencija. Toliko sam ih imao da sam i fasovao i raznosio, jbg.
svaka koja prima obrezanog, nek' se ne sikira za ovo
@fulflia nisi svjestan koliko ćeš žena uznemiriti ovim komentarom. Šanse jesu manje ako je muškarac obrezan, ali opet je moguć prenos. I uostalom, ne može žena birati partnera po kriteriju obrezanosti/neobrezanosti.
može da bira jel Musliman i tako jel obrezan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Serete..
Evo antivakserima još posla!