Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve su žene krive! Sve gledaju kroz prizmu materijalnog, tako da momci koji nisu lovatori nisu im interesantni. Eto kobajagi nisu one sponzoruše, nego samo traže nekoga ko je uspješan i snalažljiv! (Nevezano za boju BMW-a)
Miris DUNJA dušu liječi...
gdje nebio u depresiji kad ga nemam u šta umočit
Otuđenost i usamljenost je veća nego ikada, žalosno je što se nema vremena za druženje, za prijatelje, nikome nije stalo do nikoga, samo se živi na fejsu i čeka lajk od neznanca ili nekoga tko te ne može smisliti...One iznimke koje se ne snalaze u tom fejs online životu se osjećaju izolirano, dotaknuo je svijet dno!
LJUBOMORA I BESPARICA, USKO POVEZANE SU DOVELE DO TOGA ;)
a u pm.. dodji rainy day da mi otjeraš melanholiju
ma budale kakva ba depresija to je izmisljotinja
NIŠTA YEBENIJE OD DEPRESIJE NE POSTOJI ČOVJEK PUCA OD ZDRAVLJA, SVJESTAN SVEGA A NE MOŽE NIŠTA ISTO AUTO U LERU S PUNIM GASOM
Ko ima vremena neka pogleda ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=FGWe5Wl3X1w
"Glavni uzroci smrtnosti adolescenata su: prometne nesreće, sida, samoubistvo, plućne bolesti, nasilje, dijareja, utapanje, utapanje, meningitis, epilepsija, endokrinološki meningitis, epilepsija, problemi i krvne bolesti". Nisu to uzroci, to su posljedice kapitalizma i demonkratije.
Više posla i više sex-a za mlade i rješen problem depresije...
znaci problem su zene jer slabo daju hahahaha
Posao pa krevet ko rudar iz jame u jamu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smanjimo depresiju...napravimo naciju prozac-a!
prvo treba promovisati sex pa ako to ne upali onda mozemo preci na prozac
više se nije potrebno družiti s prijateljima već plaćati psihića da ti propiše tablete i priča s tobom...