Primjenjena terapijska hipotermija
4
Turkinja "smrzavanjem" vraćena u život
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove sto komentarisu malj je zakon ,
u nas bi joj se danas klanjala dzenaza ....
Stvarno katastrofa :( Ali kako se samo pusu po domovima zdravlja... Pa katastrofa jedna Boga mi... :(
:/ bilo prije tri cetiri godine ,pa se ne sjecam, znam da i muz i zena rade zajedno, jer kad je on dosao sa djetetom, zena od tog doktora je bila tu, i on kad je pitao gdje je ON , na mu rekla da je kuci i da ga ne zovem i onako djetetu ne moze niko pomoci... stvarno se ne mogu sjetiti... jedino da pitam tog ovjeka kako se zove ... ugl, covek je poslije se ganjao po sudovima da mu plate odstetu, naravno nije dobio nista ...
@johnnyyy Prijatelju, imena doktora i ostalih ukljucenih u to lijecenje. Da ne pravimo slicne greske kod istih ljekara Hvala Bitno je da je malcu dobro
Dzaba pricas budalama,dok ne osjete ljepotu i profesionalizam naseg zdravstva na svojoj kozi nista iz guzice u glavu nece doci.
Dakle jednostavna metoda ,ako imate problema zapravo menstrualnih poteskoca odmah kilu leda stavite u koku i stvar je rijesena !
STA HOCES RECI? DA NISAM U PRAVU? kod mene je od komšje dijete 4 mjeseca išlo na hemoterapije!!!! nakon toga ga otpustili , dijete palo u komu i zznas sta je doktor rekao covjeku u 1h navečer u sred bolnice??? ŠTO STE DOVELI DIJETE\' ? MOZETE GA VODITI KUCI,NEMA MU SPASA! otac mu radi u vojsci, i komandir naredi da ga VOJNIM kolima prebace u zagreb (dijete i dalje u komi) , u zagrebu ga pregleda doktorica, izvade nalaze (dijete dobilo tromb u ruci jer su ga hemoterapijom unistili!) kad vidi cuda na nalazima .... DIJETE NEMA KARCINOM! dijete je zdravo, imalo neku alergiju od koje je dobio par izraslina koje su se SAME POVUKLE! dijete primilo 4 inekcije po 150 eura i došlo kuci , eno ga hvala BOGU zdravo i zivo, već 4 godine, a tom doktoru treba glavu u sred ferhadije skinuti! ETO KO U NAS RADI U BOLNICAMA I VODE SE KAO VELIKI STRUCNJACI!
ja sam im rekao da to urade :) damn, it is not lupus...
Joj oko čkepi zahmeta...te curi, te vako pranje te nako, te meci uloske.. Labud zakon, capnu ti ga dok jos nisi ni svjestan toga i poslije samo ga meces gdje god mozes, nikakvog zahmeta..
ma kakvi danas,prije 10 dana :)