Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah masaza :))) Jedna od rijetkih stvari koja mi ne moze dosaditi. Svako 10 dana ja sam na sat i pol u posebnom raju. Prekrasno. Opusta i fizicki i psihicki, plus stvarno rjesava probleme nastale duzim sjedenjem. Doduse, dugo i mukotrpno sam trazila nekog ko to stvarno zna da odradi kako treba :)))
koga si našla na kraju?
Kakva je ovo masaza, kicmu joj slomi ocam'.
Masaza cijelog tijela
U pravu si, prebace onaj peskiric preko guze i grudi, i pocinje ...tiha muzika, potocic zubori, ptice cvrkucu....raj...nema dalje.
Do svrsenstva hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zar se tajlandska masaza ne vrsi na goloj kozi i sa aromatskim uljima?
Pa nece valjda postaviti te slike, kakvi bi tek komentari bili. hahah ;-)
Ko kaze da moraju postaviti slike, ali postaviti slike koje navodno prikazuju tajlandsku masazu a nemaju veze sa istom je tipicno sirenje dezinformacija ili neznanje, jer ovo na slikama mnogo vise lici na jogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da ih posaljemo u predsjednistvo nebili ih vratili u ravnotezu?