Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast naučnicima koji su došli do ovako epohalnog otkrića. dobro je da čovjek uopće doživi 65 godinu ako se opija i drogira.
U kkavoj drzavi zivimo bice cudo doziviti te godine koristio ne koristio
I ja bi se drogiro, al skupo
dzaba ovo nama pricat (tinejdzerima) ... evo najsvjeziji primjer je moja prijateljica koja se prekuce toliko urokala da je zavrsila na ispumpavanju zeluca i sa blazim trovanjem alkoholom ... a zbog cega ? rodjendan zajednicke prijateljice ... mogu zamislit kakvu traumu joj je mati prozivjela kad je nazvana iz hitne u 2 ujutro ... i ja pijem, al brate dragi ove cure su danas postale isto destilirnice alkohola ... piju ko smukovi ...
zato roditelji pamet u glavu i kontrolisati dijete na pametan nacin ,razgovarati sa djecom i najvaznije nauciti dijete da ne laze ja sa svojim djetetom (9 god) otvoreno razgovaram i ako nesto skrivi a zna da je pogrijesilo bez obzira na posljedice sve isprica to je uspjeh vjerujte a mnogi recimo misle ako imaju musko dijete da moze raditi sta hoce ali veliku gresku cine sretno svima sa djecom :-)
Dali će doživjeti 54.
Kakvo otkrice,vauuuu.Ja mislio da ce im pomoci u razvoju.
Prvo, samo me zanima ko smišlja ovako pametne naslove? Drugo, koji idiot na portalu dopušta da se automatski uključuju ove reklame?
Za nekoliko dana naučnici će dati neko novo objašnjenje... Jedan dan krastavica nema ništa što valja u sebi, drugi dan diže iz mrtvih.
samo se drogirat i pit tinejdzeriiiiii, ionako cemo struhnut svi u ovoj drzavi
aahha