Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Winstrol/Clen i puf.
Aaaaaa gledas,gledas!!!!!!!!!!Bas si nezasita...
CITAT \"U istraživanju koje je provedeno, muškarcima sa nedostatkom testosterona je davan ovaj hormon.\" I u ovom slucaju je davanje STEROIDA ok jer je u zdravstvene svrhe ne, najocitiji primjer koristenja , ali ali ali .... ... ....
vjerovatno sam slabo inforimisan, ali testosteron koji se unosi u organizam ima jednu vrlo važnu nuspojavu, to da se količina testosterona koje žlijezde u čovjekovim testisima same luče značajno smanjuje sa unosom vještačkog testosterona, to smanjenje često bude permanentno, i može vrlo lahko voditi u sterilitet. Još par nuspojava uključuju agresivnost, povećanje mišićne mase i ćelavost. Kod osoba sa nezavršenom osifikacijom izaziva rapidniju osifikaciju(u prevodu: usporava rast kod teenagera ukoliko ga ima previše).
Kad vidjeh kako ovaj tip na slici otkopcava kais, mene odmah asocira ne nesto drugo...kakvo crno mrsavljenje.
Kad vidjeh da ovaj tip na slici otkopcava kais, mene odmah asocira ne nesto drugo...kakvo crno mrsavljenje.