Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članci poput ovog su odličan test...zapravo dokaz koliko smo kao društvo ( BiH) otišli unazad, tj. onepismenili se, jer na ovoj temi za sada stoje samo dva kometara.. Vejrovatnoteška materija da bi je naši polijeni mozgovi mogli svariti..a toliko bitna i relevantna. Odličan dokaz, bez sumnje.
\"Djeca koja gledaju teške scene (poput otmica i ubistava) sklona su da vjeruju da je svijet u opasnosti i da se nešto loše može dogoditi i njima.\" - što je tačno!