Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba paziti sa hranom, lako se zdebljat a tesko smrsavit. yeast cure
oho-stigla nam je instant dijeta-ma krasno! Informativan portal za zdravlje i prehranu www.zdravlje-prehrana.com
idem ovo fati dat da procita, samo se deblja
Znam licno da su francuskinje lude za ovom dijetom,ali da se kilogrami ne vracaju to nisam provjerila.Licno sam bila na UN dijeti i izgubila 20 kg poslije poroda,ali francuskinje uglavnom drze ovu dr Dukan dijetu i kunu se u nju,pa sad ko zeli nek pokusa.Mada unosenje samo proteina i ne zvuci zdravo.
znaci, tamanim cevape i janjetinu sa raznja i mrsam...... ? Pa ovo ko da su Bosanci izmislili XD XD
tekst orginal prekopiran sa net.hr, bravo majstori! a ovi koji zele omrsaviti: samo prestanite jesti, rezultati su odmah vidljivi ;))
ja probo i udebljo se 25 kila, prava sam turska svinja.
jesam li ja jedini cuo za ovo prije .... proslu novu godinu sa 2008 na 2009 sam tezio 95 kg a moja visina je 186 , tako da kad se sabere ima 10 dobrih viska... za mjesec dana sam skinuo 11kg i mogu reci da je ova dijeta gori zemlja...
To se zove Atkins tj. mesna dijeta. I kao i svaka druga - je li prestanes biti na dijeti ili smanjis kretanje kile se vracaju. Tako i treba. Tako smo evoulirali da ne bi pocrkali od gladi ako nema hrane dan-dva. U suprotnom imas gorih problema od velike guzice.
Eto ti si plaho lip !
Daj ne kak*te, nema rauznije nacije na svijetu od Francuza.
SAMO SU ZABORAVILI JEDNU STVAR REČI , RADI ČEGA VAM I TOPLO SAVJETUJEM DA NE KORISTITE OVU DIJETU : JER UNOŠENJEM SAMO PROTEINA MOGU VAM ODKAZATI BUBREZI! MOGLI BI DA PROVJERE OVO PRIJE NEGO TO PREPORUČE ŠIRIM NARODNIM MASAMA!¨ŽIVJELI!
jesam pitala sam ih licno u intervjuu jednom, i jedna mlada lijepa talentovana, mrsava , modelkinja mi je rekla da jedini nacin sto tako uspjevaju da odrze vitko tijelo je zato sto non stop prde. Gasovi , gasovi, i samo pustanje gasova, \"slatko se nasmijala na odanu tajnu\" al ostala sam zaprespastena wow za nepovjerovat. Tako mlade dame, samo uzivajte u pustuanju gasova(prdenju) i imat ce te vitku liniju. Pa to i nije tako strasno ....
Ne isplatio se mrsati niko ti nista ne dadne da smrsas,samo te svi zezaju i prijete ah sad ne smijes jesti ovo,ono,nekako doje pravo glupo...........
Kazu da ce ubrzo propast svjeta pa ne znam isplatili se koji kilogram smrsati,kad cemo tamo na onom svjetu svi biti iste tezine i godina,mislim svi cemo fino izgledati osim onih ce.tnika.