Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon nesto i dobro u ovom svijetu! Nauka je cudo.
Odlicno, mada mediji vole napisati da su tumori bili "u poodmaklom stadiju". Nisu. Ko moze neka procita. Kriterij za studiju je bio da je tumor bez metastaza. Druga stvar je, radi se o jednom dijelu pacijenata sa tumorom debelog crijeva-koji imaju izrazen gen za to i to...konkretno u studiji su tri gena trazili. I treca stvar je to da su pratili pacijente godinu dana...vidjecemo kako ce biti za 5 godina. Ako se bolest ne vrati, to je onda to.
Samo što će cijena biti recimo jedan milion dolara. Pa ko ima, taj će se i liječiti a ko nema umrijeće. Kao i do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napokon i da se pocne ova bolest rjesavat, svaka cast!!!
Samo se nadamo da nece neko bit "rijesen" zbog ovog
rick simpson. pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ulje Konoplje.... Božije davanje.
Hvala Allahu i da nagradi one koji su u ovome
Ne smiju oni to liječiti, ko će hraniti 15 milijardi ljudi
Soros i gamad na aparatima !
rick simpson
I ovo vam je zadnja vijest, a prva sto je Dzeko izasao sinoc iz igre i sto je Merlin prosetao crvenim tepihom??? 😡😡😡
U clanku tom je isto stajalo da jedna terapija kosta 10,000 dolara, traje 6 mjeseci, a svake 3 sedmice terapija. 6 mjeseci je 24 sedmice podjeljeno sa 3 sedmice jest jednako 8 terapija. Znaci 140,000km. Da kod nas ima vise socijalne pravde bilo bih nade i kod nas da ljudi idu na ljecenje, a ovako koo i uvjek sve isto svadje, kradje, korupcija, i nacionalizam pojedu celije raka.
https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html#
Amin da nadju lijek. Koliko smo vljenih izgubili zbog te opake bolesti 😔
Amin da se cim prije krene masovno primjenjivati i lijeciti ljude 🙏
Priča se da je lijek pronašao Mbape, a i Messi mu je asistirao.
Svaka čast. Opet amerikanci desetljećima ispred ostatka svijeta.
Ovo je za svaku pohvalu, samo se manite teorija zavjera ovdje svega vam.
A tek od mrna pelcova, ima da nastane epidemija karcinoma zbog rušenja prirodnog imunog sistema! I jos srčani i moždani udari! Vaša Rockfellerova medicina!!! https://dokumentarac.hr/covid-19/kako-je-ljekovito-bilje-izgubilo-bitku-od-farmaceutske-industrije-i-rockefellera/
Bravoo!