Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni čaj dolazi iz Kine i svaki list na sebi ima barem 15 pesticida koji su primjenjeni u prevelikoj količini, van svakog standarda i pameti. Ne pijte čajeve iz Kine, ima naša BiH, puna zelenila i čajeva i još nisu tretirani pesticidima...
Trebali ste isto tako na pisati da zelenom čaju ne smije primirisati neko ko ima manjak željeza u krvi! Debili!
hahaah oni su se realno osvrnuli na moj komentar, vidi minusa hahaha
Fluor? Ja koliko zadnjih godina citam da je fluor dokazano stetan. A ja zeleni caj pijem svaki dan.
@Hana28 Cudno mi nekako. Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna djelovanja. Zbog fluora zeleni čaj pomaže u zadržavanju gustoće kostiju, pomaže u prevenciji raka i srčanih oboljenja, a čini višim i nivo energije.
Znači, brusnica više ne valja. Ima li kakav čaj za Izetbegovićeve klerofašiste, da se okane bh-građana, bh-društva i bh-države?!
@Hana28 .....tu si droljo, cetnikuso, zini da ti svrsim , jesili ti karadzicev lobista !?
@Hana28 ......droljo jel se to iz puff-a javljas , na pauzi pickurinu hladis , droljo bolesna ti si karadzicev lobista , cetnickuo !?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Fluor? Ja koliko zadnjih godina citam da je fluor dokazano stetan. A ja zeleni caj pijem svaki dan.
Zeleni čaj je zaista učinkovit, govorim iz ličnog iskustva...
Bosnje piju kakfu, za njih caj smrdi
Zeleni je caj kao zeleni bosnjo
Nebi klix ni pisao da nije "zeleni".Zajebavam naravo ali sve sto je prirodno je dobro i zdravo.I vutra je zdrava kao i zena bez silikona
ima bljutav ukus i ne mogu ga piti koliko god da je zdrav.