Učinite nešto za svoje zdravlje
0
Svakih 20 minuta ustanite od stola i prošetajte
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto s vjerom se ne ponasamo ko zivotinje hahahahahahaha
Vidim da si antireligiozna osoba! Vjeruj da bi se bez vjere ponasali kao zivotinje...nadam se da ne vidis nesto dobro u tome! Zamisli cijeli svijet bez osjecaja krivnje, bez zalosti prema ikome, bez oprostanja drugima...mislis da bi to funkcionisalo? Vjera je najbolja stvar koja je covjeku mogla doci, samo sto je pojedinci krivo tumace nazalost...razmisli malo, nije tako neshvatljivodijete :)
bas je lose biti vjernik ohrabruje te da uzimas stvari na vjeru, bez ispitivanja i dokazivanja osim toga tjeras i druge ljude da se ponasaju isto tako - jer ti znas istinu inace ratovi ne mogu bez nekakve ideologije tako je organizovana religija i evoluirala u zadnjih 5000 godina
Nista lose nisam mislio, samo onima koji su muslimani malo priblizim znacenje namaza ili klanjanja i pokazem vrijednost...a to da sam poremecen hehe, treba se i nasalit nekad :D Nije lose biti vjernik, bilo koje vjere...sprjecava covjeka od odvratnih stvari ;)
Znao sam da ce dogmizati neki poremeceni vjernik koji ce nas uputiti kako to sve vec pise u njegovoj \"svetoj\" knjizi.
Odlicna ideja, treba to promovisati na radnom mjestu i hvaliti se sefu kao organizator te akcije. 100% noga.
a mi koji nemamo posao na kojem mozemo ustajati po zelji.....svasta...ja moram sjediti nekoliko sati u kontinuitetu, odem u wc i jedem u roku od 5 min i vracam se na stolicu....
U Islamu je proposano 5 dnevnih namaza! Nije svakih 20 min. ali je dovoljno 5 puta dnevno da se covjek razgiba ili odvoji od obaveza, obrati Bogu milostivom i pokaje sta je ucinio u toku dana. Za sve ipak postoji razlog :)
Najbolje ga svakih sahat-dva otrest, ko moze, krv i cijelo tijelo prokuha ko stojadin uz mahmutovac.