Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znači, za 1000 sati rizik je veći 14000%? ...dobros ti ikako živ, moj commie...
ja pa ja, u 3. licu ;)
Odoh ustati! :))))))))))))))))))
svaki sat sjedenja skraćuje život za sat vremena :)
Po tom bi ja s obzirom na posao, vec odavno trebala odapeti xD
ej ovo je za žene, da one ne bi obolile od ovoga a i ja sa njima ja im preporučujem da dodju kod svog GEMBIRDA18 i da radimo zajedno, tako cemo zdravi bit svi ohajjjjjjj, cupa-opa
to da je istina nasu drzavu bi vodili srcani bolesnici,a ne retardi...
mrtva sam ali mi jos nisu rekli da me ne nasekiraju sto se dzaba trudim
ja ustvari cekam da me spale na lomaci :D
joooj mamma mia :D nastavi :D zapalices me ti sam :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki sat dnevno koji tokom života provede odrasla osoba sjedeći povećava rizik od srčanih bolesti za 14 posto... danas i jucer sam proveo 10 sati sjedeci...znaci 140% ?!!?!?!!?
Da ako su ti genetske predispozicije za tu bolest npr 10% ti je sjedenjem 10 sati povećavaš 140% puta odnosno tada ti je 14% i sl.
do sad bi imala infarkt
Au, u nizu "epohalnih" otkića i savjeta iz bukvara, ovo liči na autogol klixe, ali neće se puno ljudi odvojiti od ekrana, džaba, sve je ovo poznato. Al fino da nas svjetujete.
-Svaki moj hobi uključuje sjedenje i prekid dotoka krvi u neki dio tijela :(