Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svijetu sve više problema sa šećerom... međutim, nije sjajna situacija ni sa brašnom i uljem...
soli
Govore brza hrana ,kola i te gluposti dovode do secera tip1 .A vidio sam jednu bebu koja je sa rodenjem dobila secer .Vecina dobije secer od sikiranja i nasljedno.
@gdjica_zlica Genetika ima uticaj na tip 1.
@gdjica_zlica Pa mozda nije uvijek uzrok u genetici, ali svakako da ima uticaja ako je neko bio obolio od roditelja da je dosta veca vjerovatnoca da i dijete bude.
Naivan si moje luce nije sestra bas od juce cini mi se seceru ti bi mene za veceru
šta je danas na redu da ne smijemo.........
ma smijes ti sta hoces, ali kad sutra dodju bolescure, nemoj govorit: " Ne znam od kuda mi????"
@jaorba naci cu ja vec krivca .........uvijek more da se krivi stres za sve
super. ako nastavi da marsira tim trendom usa se do 2052 da izumre! u svakom zlu neko dobro. ;)
Rafinirani šećer je zlo
razlog je sto su hrana i pica vise hemija, seceri i aditivi a ne prava, organska hrana. truju nas svakodnevno svim i svacim sve radi profita zato i imamo epidemije dijabetisa, raka, autizma, srcanih problema i sl.