Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok narod (Bosnjaci) ne ukapiraju da im je prvo prece u kucu , da rijese grijanje,projekte dozvoe, da rijese krevete , zidove fasade, porodicne odnose....a tek onda da kupuje skupocjene mobitele na rate, auta s namjerom da se predstave da su neko i nesto a qurtoni obicni i onda stede na hrani i loze jeftini cumur ili ona ulja kupuju preradjena od automehanicara tada i bude mozda bolje !
ja mislim da je ovo Alija zaboravio upisati u Islamskoj deklaraciji ! Mislim sve je on dobro napisao ali izgleda nije on imao pojma sa kakvom bagrom od naroda ima posla!
@ssalman "..........auta s namjerom da se predstave da su neko i nesto a qurtoni obicni....." odlično rečeno/napisano !
Pa da je članak napisan tako da vam izravno govori "Trujemo vas, umrijeti ćete od raznoraznih karcinoma i nije nas briga jer se mi bogatimo na vašem zdravlju" opet bi bilo 90-ak komentara, a kad Kolinda izvali nešto odmah 600 komentara u kojima vrištite kako su Hrvati državni neprijatelji br. 1. i šta sve ne. Vi ste sami sebi najveći neprijatelj, ne mislite o zdravlju vaše djece i o njihovoj budućnosti.
Smog izaziva karcinom i kardiovaskularne bolesti?! Je li Alaha vam? eto mi to ne znamo... I ŠTA SAD? kao da smo toliko retardirani da to ne znamo! šta se konkretno predlaže kao rješenje, to objavite , a ne ovo!
Stručnjaci još uvijek ne znaju šta uzrokuje karcinom tako da ovaj članak, kao i mnoštvo drugih, je u svrhu ispiranja mozgova i prihvatanja istih "zdravo za gotovo".
@Lajkica Ljubi te mama tako pametnu. Iq 80 ko kod majmuna
@aladin Kad si ti tako pametan navedi izvor koji potvrđuje da sam u krivu.Ako ćemo paušalno govoriti danas je sve što nije dobro uzrok karcinoma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stručnjaci još uvijek ne znaju šta uzrokuje karcinom tako da ovaj članak, kao i mnoštvo drugih, je u svrhu ispiranja mozgova i prihvatanja istih "zdravo za gotovo".
I, šta je novo?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Pa počnite rješavati , zna se šta treba raditi , odriješite kesu to vam je najpreče
ionako trebamo svi da pocrkamo bolje ni ne zasluzujemo tačka amin
Baznijaaaaaaaaa gušite se u sopstvenim govnima....
sad će se balije žaliti međunarodnoj zajednici da su krivi hrvati i srbi, đenosajd itd.
Niko nemisli na djecu unućad praunućad.
Bitan je Komsic i ono podrugivanje njegovim izborom... Boli bosnju uvo za zrak i bitne stvari nek je samo kontra hrvata
@3eger jeste. nek crknu dusmani. a crkajemo mi.
SDA smrdi! Hvala SDA!
moji strucnjaci najvise bolesti izaziva smog u novcaniku i u stomaku za to trazite lijek jer kad nije tamo smog ovaga se lako rijesit odlaskom na planinu
Normalno kad se loži sve živo i mrtvo.