Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imacete 8 maraka u dzepu vise za svake cevpe koje niste pojeli na bascarsiji
citao sam ti komentare debilu @Bosnjackaviizija5O0 koji si ti papak ja jos ne mogu vjerovati,idi se lijeci kremenko zadojeni.Allaha mi da se mozemo vidjeti pa da ti objasnim neke stvari pozelio bi vjeruj da se nisi ni rodio.
@Bosnjackaviizija5O0 samo reci buraz gdje da dodjem pa mi ovo reci u lice.
Ja neznam ova nauka umjesto da ide naprijed ona ide u nazad.Moj komsija Mahmut i pijo i pusijo i pomasno jeo a dozivio 97 godina.Njegova hanuma Aziza jos gamize a 94 a stalno fildzan i pepeljara pored.Neubija nas hrana i pice vec nas ubija ovaj prokleti "rahatluk" - stres i neimastinja i nezaposlenost kao i nesigurnost.Ove su stvari glavni uzrocnici svega
Sta se dogodi - vjerovatno il sam poludio il umro trece nemoguce
otišla bi mesnica u Konzumu pod stečaj.
Šta se dogodi kad ne jedem meso 5 dana? Ganjam komsijine kokosi da ih zive pojedem....
Budete željni mesa godina dana, eto šta se desi.
Meni nije jasna jedna stvar: kad jedem neko povrce, imam puno vise gasova koji puno vise smrde od onih od mesa! E sad kako onda ne jedenjem mesa pomazemo ocuvanju okoline???
Poslije godinu dana odes u Zelju, narucis cevape i od svega pojedes luk
Kada ne jedete meso odmah poludite eto Šta se dogodi.
Umrete
j... život bez ćevapa, raje, druženja
Ako godinu dan ne jedete meso u toj godini nećete dobit salmonelu.
idijoootiiii
Pozelis da pojedes desetku u cijelom
Vegetarijanac-indijanski naziv za lošeg lovca.
Pozelis pravo!
Samo bi razmišljao o pecenju u Jablanici