Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji debilni clanci. Ja garantujem da se mozete i udebljati od svakodnevne konzumacije. A i da hidratacija moze biti slabija.
@Malleus Maleficarum hidratacija je najbolja kad jedemo vodenu blagu hranu poput voća i povrća živog, a eliminišemo otrove poput žitarica, kuhanja, prahova, začina, mješavina itd, imaš u Orthotrophy - Drink poglavlju sve objašnjenje o žeđi, nažalost današnja hrana je previše suha i vještačka/nezdrava, voće treba bit na prvom mjestu a ne meso ili hljeb
Super ali kakva je ovo recenica jbt. Svakodnevna konzumacija krastavaca super je za vas... mislim je li ovo iz nekog kataloga ? Cuj super je za vas ... hahahhhah ma super je ova recenica meni barem.
Vjerujte da krastavac utice negativno i na potenciju.Kad god sam jeo krastavac,gubio sam volju za sex.
krastavac nije nikako dosadan, sto je veci, to je zanimljiviji
Ovisi kako se uzima,rektalno ili....