Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes zamisliti, osvane clanak - Šta se dešava s vašim tijelom ako unesete mRNA pelc u sebe i zasto je tako nesiguran i neefikasan! Sad ce se jeviti neki Jugosloven, nema hoces neces, svi su pelcovani bili ili drugi kalcificirani sa komentarom, da meni sa 4 razreda osnovne neko objasnjava o vakcinama! U medjuvemenu sto vise ORASASTIH plodova uzimati!
PROMJENE u ORGANIZMU?!
U naslovu ste trebali navesti RAFINIRANI ŠEĆER jer on je problem a ne šercer iz voća.
Nij3dan nije dobar u količinama većim..pa ni "voćni"
kad se rafinisanim secerom kasnije te i onaj iz voca ubi
rafinisani secer je obicna droga...tako da za njega ne postoje zdrave kolicine,ako postoje za secer onda postoje i za heroin. istina da mozak koristi glukozu kao gorivo,ali to ne znaci da se secer mora jesti. jetra stvara taj mali dio secera iz proteina i masti .efikasnije gorivo za mozak su masti odnosno ketoni.