Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mi se mačka totalno sviđa.
Pa uradi ali kad sjedis za tim racunarom i jedes i to ti je posao,kad radis posao koji zahtjeva fizicku aktivnost tesko da ce ti se te promjene desiti....
Moj savjet dorucak sto obilniji, rucak malo manje, a za veceru pojest samo vocku i eto rezultata :)
Ili sto bi muuuuudri Englezi rekli: "Doruckuj kao kralj, rucaj kao kraljica a veceraj kao sluga"... Nije to bez veze!
stupid biatch.... proteinska ishrana....najzdravija, najlakše se probavlja, ne gradi salo već mišić ako se stimuliše treningom, ako ne....opet neće napraviti salo....i naravno najjeftinija. Ali ljudi ne umiju jbg.
a sta bi bilo da je probala brzi i zestoki Bosanski sudzuk, ma ne bi joj bilo kraja
Joj što ne mogu ovih prese....nja! Kad jedeš ne kontrolisano normalno da ćeš se ugojiti. Evo ja sam sad 20 dana bio kod svojih, mater me s opala :) 8 kg dobio, treba će mi mjesec da se vratim na početno stanje..pa ne pravim dramu :)
Odnesite to izbjeglicama iz Sirije. Oni se neće žaliti majku vam obijesnu.
Dodji na kajmak vratit ce ti zdrav organizam za 2 dana
Hajd' ne lazi;)
Svasta uradi pa sta ? Ionako cemo svi umrijeti treba uzivati u zivotu, a nekome je zadovoljstvo brza hrana.
Pa normalno drug ali zasto citav zivot paziti na sebe kad ce ionako umrijeti treba uzivati u svemu moj jarane