Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo da je gram - gram a ne 0.6 !
Naduvati se pa karati (kome nije mrsko)....... nešto nezamislivo :-)
probao, nesto nevjerovatno i neopisivo , najaca jebacina u mom zivotu,pozz
@mjesec a sto me nasmija s ovim "kome nije mrsko"... oplakah... hahahaha, ali inace si totalno u pravu ;)
A evo nekoliko načina na koje nacionalizam djeluje na naše tijelo i um: - Može utjecati na našu memoriju budući da mijenja način na koji procesuiramo informacije - Utječe na širenje krvnih sudova, pa tako može oči učiniti zakrvavljenima - Dugotrajna, prekomjerna upotreba može dovesti do psihičke i fizičke ovisnosti - Može pojačati želju za klanjem budući da djeluje na centar u mozgu povezan za sranjem itd itd.
Ma kokain je najbolji samo je skup :)
legalizujmo maru pa da vidis mira i opustenosti kod nas to ti dodje ko HEPEK..
sta mi drzava radi tijelu i mozgu pa me ne jebe niko 1%
molimo ne pisajte i neserite po travi , poslije ce to neko pusit.
Gospodin koji je napisao ovaj clanak je totalni ne informisani idiot koji nije svestan koliko je glup i koju mafiju podrzava svojim recima. Pozanimaj se kakvu ovisnost stvara marihuana pre nego sto tvoj mali komunisticki mozak napise nesto i pusti u javnost. Nemoj da se brukas. Idi kuci. Nadam se da ce u buducnosti biti sto manje ovakvih kretena na izvorima informacija koje bi trebale biti korisne a ne ovo..... kakav idiot....
pa zato je i napisao ovakav clanak, jer mu je neka farmaceutsko, alkoholna, duhanska mafija rekla da ovo sranje pise i obmanjuje narod.....
Hajde ljudi nese*rite! U Holandiji vec decenijama dozvoljena i prevalencija raka, reume i tako dalje ista kao u zemljama gdje je zabranjena.
psihicka i fizicka ovisnost? ahhahahahahahahha ahhahahahah LAZI I SAMO LAZI!
ko ga je ovako napunio svaka mu cast!!!
dobro izgleda😉
-Marihuana utječe na širenje krvnih sudova, pa tako može oči učiniti crvenima...HA HA HA
imas li kakve cvike ba? hahaa
Trava nije droga !!!!!!!!
Big Farma nece i ne zeli dopustiti da se legalizuje.... nisu ludi da izgube pare
oni su joj najveci dusmani, vidi koliko je apoteka!!! legalni choffee shopovi....
a bogte ispade zdravija linija koke... cuj izaziva fizicku zavisnost?! jedino ako je redovno zalijevas vodom u kojoj si razmutio zuto... alkohol je sto puta gori, a dugorocne posljedice pusenja cigara su neuporedivo gore. ovaj tekst kao da je klix prepisao iz "Zene", izdanje 1981.
Mozes zamislit koji je osjecaj napusit se pa najest se i onda sex ♧♢♡♤
Bolje sex, pušenje pa onda jelo. Mada kad se nadundulis možeš duže upirati.