Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšte mi nije žao ovakvih cura koje trče za ovim novim \"izumima\", samo da bi se mogle skinuti i pokazivati cijeloj plaži i gradu.
@Madgirl Pa za uličarke nema primjerenijeg naziva, očigledno. Samo uličarke se kvarcaju :) a normalan svijet zna gdje će potamniti ako mu treba ;)
@Tinejdzer Vidi se da si tinejdžer, trebaš još malo istraživati prije nego počneš davati sulude tvrdnje... Sunce zrači UV svjetlost, ali zato naša atmosfera ima OZON koji nas čuva od prekomjernog izlaganja ultravioletnim zrakama. Solarijum prevazilazi tu granicu i direktno ti \"ubrizgava\" UV zrake u kožu i oči, a ti ako misliš da je to cool samo izvoli, niko ti ne brani ;)
@madgirl 29.07.2009. u 14:38 A za trganje dlaka ili brijanje ćemo manje uličarski, \"depilacija\"? Za struganje tabana, \"pedikir\"... Samo se ti kvarcaj, curo, ovo za rak (konkretno - melanom) se znalo jos prije tridesetak godina, ne u svijetu, već KOD NAS, kad je i naša nauka nešto značila, samo što je bio veliki biznis i prve krupne investicije u masovne teretane, prve dzakuzije i \"solarije\", pa ko će rezati granu na kojoj sjedi. Pitaj na sarajevskoj onkologiji kada je još Edib Korkut upozoravao, na konkretnim primjerima tadašnjih \"ljepojki\" kojima bi mladeži poslije pola godine KVARCANJA podivljali, pa su \"odlazile\" za dva-tri mjeseca. @@madgirl POTPISUJEM Ići na kvarcanje odnosno na solarijum je bukvalno izazivanje sudbine.Djevojke okanite se te nametnute price o preplanulom tenu.
A koji je drugi nain tamnjenja? Krema za samozatamnjivanje? I sunce ako niste znali proizvodi te iste UV zrake, samo sto nisu izolovane vec dio spektra... i koza luci pigment upravo da bi se zastitila od tih zraka...
jel ima neki uredjaj za izbjeljivanje, jer milion puta je ljepse biti bijel nego ko cig.....
Experti za tumore? :) Gdje vam je link na istrazivanje?
KVARCANJE?!!! pa ima li primjereniji i manje uličarski opis izlaganja ultravioletnim zrakama u solariju?!!! :O
Dobra koka