Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah !!! Kakva naranča limun i sta već/ to kod nas nema ni 4% procenat C vitamina ! Trebali bi dnevno pojesti 2 KG naranči pa da dobijemo nesto ! Ljudi idealna kombinacija za dizanje imunog sistema a i pomoci ce Vam ako već kašljete 2 supene kašike meda /šačica mljevenih badema u 1.5dl toplog mlijeka ! A imunitet se ne diže tokom zime nego cijelu godinu !!! Dosta tekucine pijte jer organizam se putem krvi čisti od bacila koji su se nastanili ! Kad Vam urin bude svijetao/providan tad znate da ste unijeli dovoljno ! Provjetravajte prostorije/Perite ruke i nemojte ležati kad Vas gripa uhvati -nego se povremeno odmarajte i nastoj\'te više hodati / cirklulacija je kljuc svega kad osjetite da bi mogli imati gripu! eto par savjeta pa ko pročita dobro ce mu doci !
zar ne jedu samo servi bijeli luk? nama je to zabranjeno
cuj gripa, a sta je to, jede li se to?
ahaha pa zar vas klix mora upozoriti kako da se zastitite od gripe? imunitet jacamo konzumiranjem voca, povrca, vitamina prije jeseni i zime, odnosno cijelu godinu, i tako se stitimo... pomoci ce kasika domaceg meda svako ujutro. ;)
Mene već uhvatilo...kasnite -.- haha...al taman mrtav..mora se na fax sutra :/
Kako da ne..Da obucem i ono Felixovo svemirsko odjelo opet bi nekako ta virusna kapljica usla i mene zarazila.