Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@alla\'ami prijatno jarane
Ma ti si kralj! :) Nemoj samo psovati po svom narodu i bice dobro :) Idem na lunch, a tebi ugodan ostatak. :)))
Ja sam fino vaspitano dijete koje se ne druzi sa ljudima poput tebe. A kome je dosadno se vidi po tome sto ides iza mene i cistis prasinu :)
Hoces moj privatni kontakt da se ispricamo? Vidim da ti je dosadno, i da ne znas sta ces od sebe. Jadnice :)
@alla\'ami Ti si tipican primejrak kvaziintelektualca koji kada ne zna odgovoriti odnosno suprotstaviti se misljenju jer mu jednostavno carsijski nivo inteligencije ne da da razmislja i vidi dalje od nosa pocne da psuje, sreca da ti nisam blizu jer bi me pokusao i udariti :)
Popusis mi, retardu... :)
@alla\'ami Analizirajuci mene si u stvari analizirao sebe i pokazao koji si kloc. Mene da ub!jes u pojam ne mozes jer za to nema potrebe posto cvrsto stojim nogama na zemlji i znam za salu i sarkazam, medjutim treba istaci jer je to vidjljivo iz svakog tvog komentara da si ti ub!jen u pojam jer zaboga u svemu vidis napad na svoju vjeru i naciju. Meni je osoba poput tebe zao. Ne zaboravi dijete drago da viceve o gl.upim bosancima poput tebe ne pricaju srbi, hrvati, jevreji, cigani i amerikanci vec tvoji sugradjani bosanci bas zbog takvih kloceva poput tebe.
pusenje je PUSENJE
:) Nema sakrazma u tvojim izjavama. Nema pardona na takve stvari nimalo. Naravno da cu reagovati kada neko uzima usta citav MOJ narod i smatra ga zaostalim, nazadnim i bez mozga. Dosta te pausalizacije vise! Ispadas ti jedini pametan ovdje. Hrabar i dostajanstven da pljujes po drugima. Za mene se zna ko sam i sta sam. Nemam potrebe da se dokazujem, pogotovo ne tebi. I necu si nimalo olaksati zivot s time sto cu te ubiti u pojam i dokazati ti da nisi u pravu i da ne valja to sto tako govoris, pises i razmisljas. Sve od mene receno je bilo dobronamjerno - a ako imas hrabrosti stani ti pred ogledalo.
pusenje nema veze sa navikom vec sa ovisnoscu
Hajde molim te, dosta mi je svega ne mogu vise ovako. Kad vec nisi mogao prepoznati sarkazam analiziraj me i olaksaj si zivot ispadni pametan u ogledalu i popusti me vise ;)
Kakav si ti pacenik? Pravi mentalni retard :) Visis ovdje na komentarima i sam sebi dizes karmu. Koliko bolesno je to? Toliko si retardiran, da si zaboravio sta si predhodno napisao... ;) Ti si citavu jednu naciju, jedan narod, uvrijedio svojom glupom izjavom. Jednaka reakcija s moje strane bi bila i da su to drugi narodi (Srbijanci, Hrvati, Crnogorci...) Ne pricaj o mom psihickom stanju, napravicu ti analizu, da ces se roknuti s mosta, retardu!
@alla\'ami nazivati drugog retardom mozes samo ako cijenis druge po svom ili psihickom stanju tvojih najblizih ;)
Uopce ne, retardu! Takvima kao sto si ti, mozemo da zahvalimo jedan veliki dio ovog stanja u kojem se nase drustvo nalazi. Da si pametan, kao sto nisi, znao bi o cemu ja ovdje... Pozabavi se malo psihologijom, fizikom, i quantum-fizikom, pa probaj skontati koliko teze te rijeci koje ti i tebi slicni izgovarate! (jako stivo u malo rijeci, sumnjam da ces ista skontati)
@alla\'ami au vidi sto si se nasao pogodjen