Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mazo kremom za hemorodie i super mi je djelovala. Preporucam svima.
Jesi me nasmijao, hvala ti. Rolam se, lol
@Coa Pa da dobijemo izljev na mozgu, pametno nema sta!
gdje si radila tu operaciju i koja metoda je bila u pitanju?
Tusiranje sto topliom vodom po glavi pomaze, bez zezze
ja sam nakon 8 godina kronicnog sinusitisa otisla pod noz (2006. godine) i od tad nemam problema. ne koristim nikakve lijekove al sad pri obicnoj glavobolji koristim mlaku vodu i morsku sol koju usmrcem i ispljujem, i nema problema! za one koji razmisljaju o operaciji mogu samo reci, da je bezbolna, nema oziljaka jer se skalpel uopce ne koristi, a boravak u bolnici traje samo 2 dana! svim kronicnim bolesnicima preporucujem operaciju! ps ja sam godinama sve isprobala i NISTA nije pomoglo!!! pozz Frida
zašto ne duže od mjesec dana? šta ako simptomi traju i dalje?
da, to se zna već poodavno. kortizonski sprej je učinkovitiji, reklo bi se. Na primjer Flixonase, fluticasonum, nazalni sprej. Treba imati malo strpljenja, čini mi se da djeluje nakon nekoliko dana no to je individualno. koristiti do mjesec dana otprilike, ne duže.
slažem se u potpunosti. godinama patim od horničnog sinusitisa i nikakvi antibiotici mi nisu pomogli. obična šarena laža. najbolje je ispirati nos pravom morskom vodom svakodnevno.
živa istina! mene sinusi drže 10 dana sa ili bez antibiotika!