Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaa znaci to je razlog sto mi je nekad pritisak prevelik, on raste a nema gdje pff dobro je biti glavonja jer moze intelekt da se siri
Ja se satrah šetajući a mozak ko u gliste :(((
joj, jesu zeznuli ove sto su im rekli da rade vjezbe istezanja :))) ja godinama svaki dan brzo prehodam oko 5km i super se osjecam, jako mi utice na zdravlje i izgled, sto znam po fazama kada nisam bila u prilici da to upraznjavam.
Halteri bolje dihtuju :)
Šetnja usput pojačava i miris čarapa.
:D (y)
Čitav život prodje u šetnji po začaranom krugu,bez kraja i početka.
bolje 40 minuta u šetnji nego 4h na klixu :D
Pa ja imam i jedno i drugo, tih 40 minuta provedem dok odem na posao i s posla a 4 h na klixu su u toku radnog vremena jer bas nemam puno posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)