Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna preporucljiva doza secera je 9 kasikica za muskarce i 6 za zene ..jedna coca cola ima 36 grama secera ili 9 kasikica ...vocni jogurt 12 g ili 3 kasikice . Citaj sadrzaj namjernica ,jedi puno zelenog,vjezbaj,ne pusi i ti to je recept za zdravi zivot i dobar zivot.
Post cisti tijelo i dusu. Postiti 20 sati dnevno lijeci bolesti i cisti tijelo od svakojakih necistoca tokom cijele godine.
@EkonomskaRepublika naročito ramazanski post, kad se poslije posta za iftar prežderavaju7 i nabace još koje kilo tokom "posta"...