Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevedu samo sto Ameri ili Englezi napisu? Ko to kod nas ima karijere i s cime ici na odmore i birati hranu? Treba napisati kako da nemamo stresa sto smo gladni i bez posla.
Ne zelim brak,ne zelim djecu,ne zelim kredit,ne zelim da odrastem,ne zelim obaveze dodatne.. I uspjesan sam u tome ! Hvala lijepo drustvu na "nametanju",molim im lijepo na odbijanju istog.. Ish!
Ja nemam brige, ev od neki dan sam 40+ :-))))
Ovo za dorucak je suplja, izmisljena od strane firme Kellogg's, a ne koristim kontracepcijske pilule jer malo mi kise.
Najljepse godine :)
Osigurajte vrijeme za odmor -- ne mogu dobiti odmor..a radim 12 sati dnevno Vježbajte redovno -- dodjem premoren, nema sansi da jos vjezbam Spavajte dovoljno --- kako kad radim 12 sati... Doručak je najvažniji obrok -- obzirom na platu.. nadam se da je Argeta zdrav dorucak Oprez sa kontracepcijskim pilulama - nemam love za to
Argeta je skoro duplo skuplja od recimo "Pileti" paštete. Ti previše rasipaš pare :)
HAUARDE siiiine ,dodaaaj k tomu paradajz ,.dva------- šnitu LJEBA ,piiiiiiiiivuu i to ti je recept za STRES ,,,,,hebo ti tu rakiju što piješ.-, otog crijeva stradaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imali šta dalje , to sam davno prošao :)
nisam još na te basamke stigao :)
Alfa :)
povoljno spašavam milfare od infarkta ....zvati na 064/ 436 1395