Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad u ovo doba dana ustajem i trebam ici na posao a radim i nedjeljom bas imam raspolozenja i snage za setnje prevece i pravljenja planova za iducu sedmicu kad znam godinu dana unaprijed sta me ceka iz dana u dan.
Tuširanje hladnom vodom i onda "gologlav" (da ne pokvarim friz) pjehe na posao..... To dalje znači: upala grla, nosa, uha, bubrega, mozga i mokraćnih kanala, i to sve odmah..... A to opet znači: bolovanje, otkaz s posla, izbacivanje iz stana, itd.... Ne hvala, nismo mi Švabe):):)
promijenite svoj unutrašnji govor . neka VAm bude pozitivan.
Ja ga hebem ko ovdje mora da rinta po 6 dana u sedmici i da mu jos naum padnu vjezbe i pstale prdevencije kad peti dan nisi u stanju da ustanes a moras
Ja od ovog svega ustajem ranije i tusiram se hladnom vodom?!
kog SDA privatnik uzme pod svoje okrilje da prezivljava tog ne razveselise ni orgije sa tri manekenke.
JA BI DA SE KLONIRAM
da i ja napisem sta dok skolovani spavaju 😂
ovo ne vredi za zemlje djese radi odjutra dosjutra. nedje djeje nesaposlenost manja od 4%. ubeiha vredi sve suprotno
pazite na ovaj savjet broj 6. Na tusu mi se jednom naglo otvorila hladna voda i kako sam skocio, klizno, slozio se k'o lego kockica i iscasio koljeno. Mor'o 7 dana mirovat' i biti konektovan. Meni tada do muzike i setnje nije bilo.
@The Herceg Koji si ti kralj.
11. Prestati citati Klix
sve ovo stoji osim tusiranja hladnom vodom. glupost i besmislica. kada mi neko od ukucana u kuhinji odvrne vodu i poremeti moju u kupatilu kada se tusiram najradije bi ga zadavio. hldan tus cak i boli ....ne neeeeeeeeeeeeee samo to ne