Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super savjet, u nekim regionima iftar u 21:45, taman tri sata poslije - u 00:00 poceti trenirati do 1:00 istusirati se i kuci stici i 2:00. Ne bi to dugo ko ima zenu.
Utorak-Cetvrtak- Nedjelja 23-01h, zadnjih vec 5-6 ramazana uzivancija ziva.
Fitness clanak http://ouo.io/mDHbmw
Prvo informacije nisu tacne; -Nakon treninga s tegovima bez i sa kardia nakon tegova potrebnoje unijeti proteine + UGLJIKOHIDRATE!!! -Samo nakon treninga da bi se obnovile glikogenske rezerve potrebno je unijeti ugljihohidrate u vidu kuhanog krompira, banana ili kuhane rize kako bi se inzulin povecao. Inzulin je "ugradjivac" nutrijenata u stanice, drugim rijecima kada je prisutan u krvi niti jedna faza termogeneze ili naški gubljenja sala nije moguća. Tako da onaj ko zeli da smrsa sigurno ne smije jesti ugljikohidrate pred spavanje tj SEHUR jer aktivira INZULIN i debljanje stanica. Osnova osnova"!
Fuck treniranje.ba
Ili ja slabo pratim medije, ili se do sada nije toliko pojavljivalo informacija o funcionisanju za vrijeme posta.
Zar ima takvih kompleksasa da poste citav dan i uz to dizu tegove radi lafo kondicije misica ovo ono! Ok ako ima neki posao sto se mora uraditi al brate ramazan je, sjedi spavaj lezi odmaraj kad dodje iftar normalno jedi i to je to. Ovo je cisto preseravanje cuj vjezbaj dizi tegove znoji se gladan i zedan noge klecaju jezik zaplice.klanjati pet vakata i teraviju sasvim dovoljno!
Evo ja baš cijenim ovaj članak jer vjerovali ili ne, post je odlična prilika da se pored spiritualnog oporavka skine i par kilograma ;-)
Ja bih sa ovom plavom trenirao i prije i poslije iftara i uz iftar...
Nisam ljubitelj teretana niti fitnes centara,niti ikakvih vjezbi i treninga.. Hvala svima =)
Nije coek dobar majke mi moje, pozz iz Mostara
iskreno nisam ni rijec ovog clanka procitao, usao sam iskljucivo radi ove plavuse da je bolje vidim ;)
trening je bitniji od ramazana.
za konje poput tebe,ocigledno
nemas ti pojma o zivotu jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)