Umrlo 42.000 osoba u tri godine
45
SAD: Povećana stopa smrtnosti pasivnih pušača
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se moze umrijeti kada prodjes pored pusaca?!? Ko li vas finansira?
Jel se od pasivnog pušenja k.u.r.c.a. može zatrudniti???
Mene samo interesuje kako znaju da su ti ljudi baš umrli od pasivnog pušenja. Kao rak pluća i grla se ne može dobiti od nečeg drugog? To ne može da se dobije od industrije ili automobilskih ispušnih gasova ili možda čak genetike?
takodje ugodan ostatak dana :)
...ko se , bolan, prepire...ja se šalim :)
vidim nemam potrebe da se vise prepirem stvarno si low_________________________________________
...nisam ja tvoj nivo...sorry :)
buraz ti si vec gotov mislim da nemas za cigare jer si garant na net socijali zato ne lupaj prosetaj kupi plisanog cukicu pa ga provodaj
@ovaj gore ...ne sekiraj se ti za mene...nisi mi žirant :) P.S. ...ako ne uginem od \"duhovnog\" okruženja, neću ni od duvana :)
KOJI SI TI BOLESNIK COMMI IZADJI IZ KUCE ZA PPROMJENU UGINUCES ZA KOMPOM
...stoga, duvanim aktivno :)