Univerzitet u Edinbourghu
0
Redovno uzimanje aspirina je štetno
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je stvarno citava glupost , kao prvo studie su pokazivale da aspirin stiti od infarkta ,sada je stetan sve je to cisti apsurd \"lijek -otrov -droga \"
sva medicina koja se ne zasniva na prirodnoj bazi je stetna i veoma opasna...koristeci hemijsku medicinu covjek se rijesava jednog problema dok se istovremeno stvaraju novi zahvaljujuci toj istoj medicini...
2%/1,2% , pa dje razlika
Edinbourgh? Gdje je to mjesto? Ja sam cuo za nekakav Edinburgh, al\' vjerovatno nije to taj. Sa-x novinari ne bi takav propust napravili (dva puta).