Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želučana kiselina ... zaboravite mudro smišljene reklame – vama je potrebna kiselina, a ne antacid! Pobornici zdravoga života već desetljećima tvrde: «Ono si što jedeš». Problem je u tome što oni nisu u pravu! Vi niste ono što jedete, vi ste ono sto apsorbirate, no ni najbolji program prehrane na svijetu neće vam pomoći održati zdravlje ukoliko nedostaje jedan važan sastojak-želučana kiselina. ... Nastavak teksta: https://www.olx.ba/artikal/32125887/
E ljudi imam ovu bolest uzas je pazite se sta jedete nemojte prije spavanja jesti, uzasno je tesko nema lijeka a dao sam preko 2000km dok su dosli pocne i na rad srca uticat eto molim vas nemojte jesti prije spavanja da se ne sjebete.
@heatovac.heatovski welcome to the club. I jesti alkalnu hranu, izbjegavati sosove, jesti vrlo cesto po malo, pij ako mozesujutro soskove od mrkve ili jabuke, kuhano treba jesti zaboraviti na brzu hranu, ...
@heatovac.heatovski Jesi li imao heliko bakteriju? Ja jesam. Ona najcesce stoji iza zgaravice i gerd-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja pijem Fenix tablete 20mg svako cca 4/5 dana i rahat sam inace kad me uhvati kiselina previjam se od bolova, Fenix mi jedini pomaze sve sa probao...soda u momentu pomogne..ali ovo duzi vremenski period budete bez brige. I sve je u ishrwni, masno, zacinjeno...ali dzaba vecina nas voli to.
prdni majko
promjenio posao i ko rukom odneseno, prije casu vode nisam mogao popiti da ne dobijem zgaravicu
najbolje pomaže soda bikarbona!!!
samo gazirano I nema zgaravice
@ilidzinjo123 Nista gore od gaziranog.
Jebe me žgaravica
@KM3TlNA od debljine
Meni ovo hoće od dnevnika.
deba nejmate blage veze javam kazem et menije zgaravica od kahve i alkohola došla
@zlatar Moze i od toga posebno kad se pije na prazan stomak. I od limuna. Uzas .
upravu si legendo ma da ja pijem čivas pami rjetko kad limun treba samomi leda donesite i dostaj