Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trava je majka !
id,,ioti, edukujte se malo. cigare i alkohol su gore hiljadu puta za sve organe, ukljucujuci ovisnost koje kod trave nema.. njih treba prvo zabraniti a ne vutru.. citajte malo po internetu, nek vam ne sluzi samo za zaprdjivanje po forumima
Neko mi je stavio drogu u heroin :D
Ako su alkohol i duhan stetniji od marihuane onda je to razlog da se prvo dvoje zabrani a ne da se jos jedno zlo legalizuje.
jedva skupim za cigara a kamoli li za maruhuane
Ali zato šteti plućima na mozgu.)
Ja mislim da 70% i vise je komentirala maloljetna djeca koji se furaju i misle da su mangupi ako puse, drogiraju se, piju alkohol..., to samo steti ali pojedini ne razmisljaju o posljedicama ali kasnije kad odrastu i malo skontaju sta su uradili od svog zdravlja, sta su uradili sebi da bi ispali nekakvi mangupi bice im krivo. Danas 60% i vise maloljetnika (tinejdjera) furaju se na droge, alkohol i ostale marifetluke. Ja hvala Bogu spadam među onih 40% koji se protive tome i protivit cu se zauvjek.
brate svaki dan zapalim,i normala! lagana situacija chill,ali kad je alkohol u pitanju pa se jos i zapali to obara s noga!a sam alkohol je agresiva mrtva za vecinu raje !
Joooooj kad mi neki wannabe narkomani počnu da seru i da pričaju kako oni to svakih tu i tamo, a vamo se žale da nemaju para, meni dođe da nekog prebijem. Eto super, drogirate se, ma ja ne znam šta bih od sebe da se ne falite s tim ovdje po Sarajevo X-u.
kosto Salkan iz CHF kaze \" U mene ćale kaze ako imas dobre trave naduvas se i boli te jaje za sve, znaci nema nikakve potrebe za rakijom ode jetra ode bubreg... \"
Who let the dogs out, who, who, who, who? Za ove koji ne razumiju :\"hu let d dogs aut hu, hu, hu, hu?\" Malo sale nikad dosta.
A mozak!
Pa trava se ne moze sama pusiti, ako nema duhana unutra, onda ga je tesko zapaliti hahah daj ba sta fali svemu tome , od cega cemo umrijeti? :(
pise splico sms staroj: - imam jednu dobru i jednu losu vijest: dobra. ostavija san drogu losa. ne znam di san je ostavija
ja sto sam pusio - pusio. sad sam na igli - heklam i super mi je!
youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&rl=yes&v=qZqYV9KKOZQ
pusio sam kroz citavu srednju skolu i sam prestao kada sam upisao fakultet. nikakvih posljedica nisam imao niti zelje da nastavim. naravno opijat je, niko nije ni rekao da nije, te kao takav utice na tvoj organizam. ali je puno manje zlo nego cigare i alkohol koje dijete od 13g moze kupiti bez problema. da mjesecno svi zapale po jednu ili 2 dzoje svijet bi bio puno bolje mjesto. neznanje nije grijeh, grijeh je ne znat a pametovati ne zeleci nauciti.