Opasnost od dehidracije je mit
0
Puno vode može štetiti vašem zdravlju
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E idi u p...c.ku ma.ter.inu. Sad valja piti puno vode, sad ne valja piti puno vode.
jaoo nidje veze.... pa normalno da je sve previse STETNO... :-))) osim sexa :-)))
\"Udruženje alkoholičara preporučuje ................. pivo.\" hahahahahahahaha legendarno!
OSLUSKUJTE SIGNALE VLASTITOG TIJELA.SPOZNAJTE SEBE!!! SVE OSTALO JE K.U.R.A.C. NA BICIKLU.
A lakaca u zatvoru u Tuzli
Lijepa zena na slici
Ovim svojim tezama sami naučnici priznaju da su korumpirani i da rade za određene političko-ekonomske krugove.Jedni ,, ljekari i naučnici\'\' propagiraju vodu za zdravlje, drugi limun, treći paprike, četvrti samo lijekove određene farmaceutske kompanije itd....... Sada su i proizvođaći sami skontali na koji naćin mogu raditi reklame pa obično počinju sa rijećima: Udruženje ,,stomatologa\'\' ...... preporučeuje ovu pastu za zube.... Udruženje alkoholičara preporučuje ................. pivo.
... inace ovu \"vijest\" plasira portal veoma poznat po \"nauci\".... i to onoj sa tri x....
Jos malo pa ce ustanoviti da je i pusenje (cigareta) zdravo
puuuu.... sad moram prijec na pivu!
stvarno se znaju plasirati svakakve gluposti u medijima! Naravno u prekomjernoj kolicini sve je lose pa i voda jer dovodi do stanja kome, ali koja budala ce sebe natjerat da odjednom popije 3-4 l vode odjednom!?! Kad je covjek zedan treba da pije vodu!!! :D voda koja se koristi u proizvodnji pive prolazi istu procesuru kao i flasirana voda :S:D ( voda u prehrambenoj industriji )
Pihsam ti se na ovakve naucnike! Vode pijes koliko organizam trazi i koliko si zedan/na! Voda vijekovima neophodna, a sad je odjednom dehidracija mit. Znaci svi naucnici do sad i doktori su lagali da dehidracija postoji! Nemoj te piti odui dugo ce te zivjeti od sunceve svijetlosti, ap nismo mi solarne ćelije.
Kao sto bi nas novinar rekao.. \" nonsens \" ..ti je ovaj citav tekst burat
Valja samo piti vodu od Sarajevske pivare koju je blagoslovio Torabi, a da se može kupiti u Zetri!
To skonatali da se previše vode troši ovim tempom, niko nezna koliko će je biti i kad će nestat
Kako vi naucnici na glupostima platu zaradjujete to je cudo, svaka vam cast !
Štaje ovo ba sad kazu pite puno vode na ovakvom vremenu sad kazu puno vode steti vasem zdravljuz :S