Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horor je fikcija,sta se imas plasiti..Ja se jedino najeqzim od straga kad gledam filmove o Holokaustu npr.Out of Ashes,Sophia's Chois i ova sad desavanja u Gazi,onako masakriranu djecu,ljude stvarni horor.😱
Horror filmovi mi nisu bas strasni, vise smijesni.
Malcolmu Schofieldu, sve se svodi na evoluciju. Ja psihologa vjeruje da je nastao od majmuna...hahahahhaa... Nesumnjivu činjenica da je Darvinova teorija evolucije smeće a nakon što je otkriven Mendelov zakon nasljeđivanja i DNA koji potvrđuju da hromozomi sadrže potpune osobine čovjeka kao vrste i kao i mnoge druge nedostatke na kojima je zasnovana ova teorija, onda dolazimo do zaključka da je ona neprihvatljiva i sa strane savremene nauke.
Ne uživam a nisam ljubitelj tog žanra