Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bacace nam vakcine ko lisicama iz aviona
Svako jutro po jena vacina na cesrce i bezbrige tobejarabi
en ten tini amfetaminiii
Zna naša vlast da dolazi ova tableta, zato nisu nabavljali vakcine.
E ovu nećemo kasniti s nabavkom. Garancija Šefik kurcerović
Nikad ovo proci nece niti ce masovno zazivjeti jer ne moze nano cip u tabletu.
Fadil je vec popio
Sto znaci da je sve ubleha
Hahaha ovako dobar proizvod ce zabraniti jer ga se ne moze kontrolisati. Oni hoce da imaju evidenciju da su te vakcinisali, a ova vakcina to ne omogucava. Iako je oralna upotreba preko inhalacije ili kapsule mnogo bezbjednija od inelcija jer prolazi kroz nas imuni sistem kako Bog zapovjeda, a ne kroz kozu u misic kako niti jedna virusna infekcija u prirodi se ne desava
Mos mislit evidencije. Ne bi me cudilo da je nasi vode u wordu.
Prodat će nam paracetamol pod vakcine. :D
Testirajte na meni svakako imam tikove
Treba cekati, pasce im cijena garant, vidjeces dogodine, na trafici, dacete mi dopunu od 2,00KM i jednu vakcinu protiv korone
Samo da ne testiraju analnu na ljudima... Toga se bojim 😂😂
Moze i ova...samo daj vakcinu.
Umisto sprida usa nam je sazad HAHAHHAHAHAHAH ovo je ludilo
Daj vamo jen'u žvaku na mene !
Testiranje na ljudima??? Pa naravno mi smo.odavno pukusni kunići
Testiranje na ljudima je treća faza kliničkog ispitivanja potencijalnog lijeka, vakcine ili nekog drugog medicinskog oblika. U prvoj fazi se vrše in vitro ispitivanja, u drugoj fazi in vivo na pokusnim životinjama (najčešće miševi jer dijele 98% genetskog koda sa ljudima) i u trećoj fazi se vrši ispitivanje na ljudima. Kako očekuješ da ti neko razvije lijek protiv povišene temperature npr. ako taj lijek ne testira na primjerku tvoje vrste? Edukacija kume, piči nazad u osnovnu.
a ovdje mogu dobar cip ugraditi. Ma cijeli rapsberry.
Baš će trošit pare da tebi ugrade besplatan čip. Kupi sebi. U stvari, kupio si već, kupovinom mobitela/laptopa s kojeg pišeš ovaj komentar. Znaš li da se svaki tvoj podatak i trag o kretanju po internetu prenosi Američkoj/Kineskoj vladi putem "kolačića" odnosno onih "cookies" koje odobravaš na stranicama?