Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je covjek imao dvoje djece. jedno je bilo oprimista drugo pesimista. Za bozic pesimisti je uzeo auto na daljinski a optimisti govno od konja. Pitao je pesimistu sta misli o poklonu on kaze: sta ako se baterije istrose pa prestane raditi? Kupit cemo nove bat. A sta ako bude nedjelja pa nista ne bude radilo? itd... Pita optimistu sta je on dobio. Kaze ja sam dobio ponija samo je pobjego.
Ja sam Semsimista
Optimista zna da je najbolje posuditi novac od pesimiste - on ga i onako ne ocekuje nazad.
Odlicno i najljepse bar meni. ,,Lakse je reci nego uciniti, ali potrebno je da oprostite onima koji su vas povrijedili. Najlaksi nacin da to uradite je da ne zaboravite da je proslost ipak samo proslost. ....osoba koja vas je povrijedila takodje vodi svoje vlastite bitke i zasigurno i sama zeli izbrisati neke stvari iz proslosti".
Zaboraviti, oprostiti i pomiriti se sa sudbinom... sve dok ne dobijes novu sansu da mu odbijes bubrege.
Ja bih sigurno imala razbijenu njusku pre nego sto bih uspjela nekom dobiti bubrege :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve to ja vjerujem
Izgubili se u pustinji pesimista i optimista. kaze pesimista:umrijecemo...necemo se spasiti...gotovo je... optimista na to sve kaze: nikad duzom plazom nisam setao! SVE JE STVAR PERCEPCIJE I NARAVNO OKOLNOSTI. moje iskustvo!
CITAS LI OVO? NEMOJ SAMO PROCITATI,RAZMISLI!
Ili..,,ako ne mozes razmisliti, nemoj da citas".
pesimisti su samo dobro informirani optimisti ;)
E ovo je vec clanak za pohvalit.
Primjer optimiste-Pape!Kad je postavio igru bez lijevog beka,i kad mu se to obilo o glavusu,vjerovao je da je to samo naisao los dan!Poslije tekme je izjavio-Da se opet igra, nista ne bih mijenjao!
drkanje rodjaci produzuje zivot
Tako je čika Kure...rodjaci
novi dan nova nafaka
1. nikad nece sve biti dobro.. 2. zahvalnost je gubljenje vremena, osim ako je za Chanel torbicu 3. ukoliko stvari ne idu planiranim tokom, totalni ste luzeri 4. toliko ste nebitni da nikad necete napraviti neku razliku 5. san..sta je to? lijencino! 6. oprost je za slabice.. p.s. sve ce biti u redu..kad debili prestanu dijeliti savjete.
pestimice jedna :D
GAG bil te mogo oprašit U Parizu na Ajfelovom tornju, ili na čamcu u Veneciji, do zore bi te oprašivo ili na maldivima u ležaljci na tropskoj kiši?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ne treba biti ni previse optimistican ni previse pesimistican, samo dovoljno realistican :)
Optimisti su stupidni ljudi.