Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam problem s buđenjem.Sta bi mogo bit uzrok tome?
I vako ne mogu spavat jos si ovo napiso, da se jos vise sikiram
Ili sa prispjelom ratom kredita ...
Mogu biti povezani sa politikom u BiH
Svaki dan trujete mozak i strasite narod glupim clancima kao ovaj, problem nesanice moze biti milion i sad da narod koji se bori sa nesanicom da umisle da imaju rak? GLUPI STE
Svaka bolest nastaje od patnje, nijedna ne nastaje od uživanja. Uzrok rakova svih je već davno otkrio Herber Shelton i Ross Horne. To je hrana. Hrana koja se teško probavlja, koncentrovana, miješana, vještačka. To je uzrok i nesanice i raka i prostate. Uzrok te hrane je dosada. Dakle izbavljajte se iz dosade ali ne žderanjem. Ne ke kažem da je uzrok prvi zalogaj ili gutljaj cole ili torte, već onaj teški neukusni zadnji.