Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li kakva ulja za gene, jer ovo ništa ne pomaže.
nek se piše..
Jedina stvar koja spriječava opadanje kose je POD!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izrezati cijelu glavicu bijelog luka na ploske, pa te iste poljepiti po glavuši i tako drzati 5 dana. a onda se tri dana žariti žarom po čelu
jesil se zezo il ozbiljno kako god plus za komentar:)
@mosaik ucio me torabi tobejarabi :)
Mogu svima samo da preporucim sampon od koprive http://www.uveklepa.com/sampon-za-brzi-rast-kose koji sami mozete da napravite , Meni je puno pomogao, Koristila sam i pilfud i fitoval i na duge staze mi nije pomoglo. povremeno i farbam kosu knom jer je jaca u sto sam se i sama uvjerila. Sretno svima.
Jedina stvar koja spriječava opadanje kose je POD!
moraš prvo raditi u UNIS-UTL. pa imati govornu manu. onda se moraš baviti plagiranjem pjesama i nošenjem maloumnih kapica na glavi. nakon toga, moraš napisati pjesmu o predsjedniku, pa otići u dijasporu i pjevati po klubovima. kad se vratiš iz dijaspore, moraš otići na evroviziju i tamo nešta nabrajati. u međuvremenu si trebao otvoriti muzički shop sa extremnim cijenama. povremeno, jednom ili dva puta godišnje odeš u njemačku i tamo uplatiš 5000eur u dobrotvorne svrhe sa naznakom 'za osobe sa presaženom kosom'. i neš vjerovat... imat ćeš kosu k'o bob marley
Koliko Karabeg naplaćuje transplantaciju,znal iko?? Nema hajra od ovih trava!
Vjerovatno nešto malo. Sitnica. :))
Na zalost kasno sam vido clanak o "problemu" oni koji imaju kosu mogu upotrebljavati gore ili dole navedene recepte. oni koji su celavi ...ne moraju!.
Samo bi ovaj primjerak female-a koji vam je kao ilustracija na ovom članku volio da "dovedem do ludila" orgazmičkog i to u misionarskoj pozi, ako me razumijete..
...razumijemo da si pobrljavio :)
ma ti si pripadnik LGBT populacije, kud se bas ti upeca da pricas....aaa
Čuj "vjerovali ili ne gubitak kose ponekad je stres".Hahahahhaha Topla voda je otkrivena! :)
Stedi pare pa na transplataciju,dlaka marka haman
Koliko je para transplantacija?
kamilica je čudo..
Najbolja je masaža bijelim lukom naveče,
Ne ide to ništa, sve prob'o još kad je ovaj članak izašao na indexu, negdje 2008.
Naši su počeli ćelavit tek ove godine