Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni pise da mi je idealna tezina 63 kg, a ja 166cm visoka, znaci trebam jos 13 kila da se udebljam hahaha bila bi ko tuce
Samo kod nas se ljudi hvale i ponose svojim neznanjem, i to javno. Ako ne znate sta rijec \"pretilost\" znaci, pogledajte u rijecnik.
Sta mu ga znaci PRETILOS ??? Daj ne serite po nogostupu.........
Ja sam visok 192 i imam 100 kg, kad bi smrso 18 kg bio bi ko pink panter, kad bi covjek po naucnicima jeo i pio i .......... PUSAGIJA
sta je pretilost..? iz teksta kontam gojaznost, debljina .. jeli to neki novi novkomponirani hrvatski izraz koji je prihvacen od strane nasih ligvista ?